Dubbelglas in Veenendaal

Dubbelglas in Veenendaal kan je helpen tegen allerlei ongemakken, terwijl je ook profiteert op manieren waar je wellicht helemaal geen rekening mee gehouden had. Bij dubbelglas van hoge kwaliteit wordt de ruimte tussen de verschillende ramen opgevuld met het edelgas argon. Op deze manier wordt de warmte binnen je huis gehouden, maar kun je toch profiteren van het zonlicht. Uiteraard isoleren ramen niet zo goed als muren, maar met dergelijk glas zal je energierekening stukken lager worden - en dus heb je voor een lager tarief een prettige temperatuur in je woning.

Dubbelglas Veenendaal

Bespaar honderden euro’s per jaar

Door dubbelglas aan te schaffen bij De Glaswacht kun je veel meer besparen dan je misschien verwacht. Het bedrag dat je per jaar kwijt bent aan energie zal namelijk ongeveer €200 of misschien zelfs €300 lager zijn dan voorheen. Uiteindelijk heb je dan binnen een jaar of vijf je investering terugverdiend, waarna je met dubbelglas in Veenendaal echt kunt beginnen met besparen.

Dubbelglas helpt je met meer

Dubbelglas wordt vaak gebruikt voor isolatie en dit is ook de functie waar het om bekend staat. Toch zijn er nog andere prettige bijkomstigheden. Zo zal je ruit minder snel breken wanneer er iets tegenaan knalt, zoals een voetbal. Ook biedt het daarom een betere beveiliging tegen inbraak dan enkelglas. Misschien heb je wel eens last van geluidsoverlast in jouw buurt, bijvoorbeeld tijdens een van de jaarlijkse feesten. Kortom, reden genoeg om snel goede ramen aan te schaffen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op