Dubbelglas in Veenendaal

Zoek je dubbelglas in Veenendaal? Dan kan je bij De Glaswacht terecht, hét glasschadeherstelbedrijf voor Midden-Nederland dat 365 dagen per jaar bereikbaar is voor het plaatsen of repareren van glas. Wij kunnen je helpen tegen allerlei ongemakken, terwijl je ook profiteert op manieren waar je wellicht helemaal geen rekening mee houdt. Wist je bijvoorbeeld dat bij dubbelglas van hoge kwaliteit de ruimte tussen de ramen opgevuld wordt met het edelgas argon? Op deze manier wordt de warmte binnen je huis gehouden, maar kun je toch profiteren van het zonlicht. Uiteraard isoleren ramen niet zo goed als muren, maar met dergelijk glas zal je energierekening stukken lager worden. Tevens heb je voor een lager tarief een prettige temperatuur in je woning.

Dubbelglas Veenendaal
De voordelen van dubbelglas in Veenendaal

De naam ‘dubbelglas’ zegt het eigenlijk al: bij dit type glas bestaan de ramen uit twee glazen platen. Dit heeft meerdere voordelen ten opzichte van enkelglas: - betere isolatie; - sterker glas (breekt minder snel); - stabielere temperatuur in je huis; - lagere energiekosten. Dubbelglas laten zetten is ook helemaal geen probleem. Wij, een bedrijf dat onder andere dubbelglas in Veenendaal levert, helpen en adviseren je graag.

Bespaar honderden euro’s per jaar

Door dubbelglas aan te schaffen bij De Glaswacht kun je veel meer besparen dan je misschien verwacht. Het bedrag dat je per jaar kwijt bent aan energie zal namelijk ongeveer €200 of misschien zelfs €300 lager zijn dan voorheen. Uiteindelijk verdien je dan binnen een jaar of vijf je investering terug, waarna je met dubbelglas in Veenendaal echt kunt beginnen met besparen. Dubbelglas wordt vaak gebruikt voor isolatie en dat is ook de functie waar het om bekend staat. Toch zijn er nog andere prettige bijkomstigheden. Zo zal je ruit minder snel breken wanneer er iets tegenaan knalt, zoals een voetbal. Dubbelglas is namelijk sterker dan enkelglas. Ook biedt het daarom een betere beveiliging tegen inbraak dan enkelglas. Kortom, redenen genoeg om snel goede ramen aan te schaffen en meteen te beginnen met het besparen van geld.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Als je dubbelglas in Veenendaal zoekt, dan hoef je niet verder te zoeken. Wij helpen je graag en plaatsen graag dubbelglas dat je jarenlang wooncomfort én besparing gaat opleveren. Dubbelglas kent verschillende varianten, het is dus handig om vooraf een expert te spreken. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

Neem contact op