Glas in Midden Nederland

De Glaswacht. Een glasschadeherstelbedrijf met een passie voor en vele jaren aan ervaring met glas. Vanuit Amersfoort voorzien wij Midden-Nederland van alles op het gebied van glas en zijn wij met onze meerdere glasschadeherstel auto's altijd bij je in de buurt. Toegankelijke service die 24 uur beschikbaar is. Dat kun je van De Glaswacht verwachten!

Het nieuwste glas; enkel, dubbel of driedubbel

Meegaan met trends vinden wij erg belangrijk, daarom zijn we altijd aan het optimaliseren en aan het kijken naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van glas en glasschade. In onze hypermoderne glasfabriek beschikken wij over de nieuwste technieken op het gebied van glas, dubbel glas en driedubbel glas. Particulier glas bestellen of zakelijk, het kan beiden. Glasplaten en ruiten op maat maken het mogelijk om iedere situatie en ieder bedrijf te voorzien. Treffen van noodvoorzieningen behoren ook tot de orde.

Service op ieder moment

Heb je vragen over welke ruit je moet hebben? Of benieuwd hoe je jouw beschadigde glasplaat kunt laten herstellen of vervangen? Neem gerust vrijblijvend contact (hyperlink contactpagina) met ons op. We staan altijd voor je klaar, 365 dagen per jaar!