Glas in Almere

Bij ons bent u aan het juiste adres voor kwaliteit in glas. Wij zijn dé glasleverancier voor Almere en Midden-Nederland. Door ons specialisme kunt u niet alleen voor alle glasprodukten bij ons terecht maar ook voor bijvoorbeeld deskundig advies.

Snel ter plaatse in Almere

Gevestigd in Amersfoort, kunnen we snel ter plaatse zijn in Almere. Maar liefst 7 glasschadeherstel auto's staan klaar. Dit houdt in dat er altijd wel één bij u in de buurt is die snel ter plaatse is en vakkundig een nieuwe ruit kan plaatsen, schade kan herstellen of een noodvoorziening kan treffen. En door onze echte 24-uurs / 365 dagen per jaar service maakt het ook niet uit wanneer u belt!

Specialisaties van De Glaswacht

Wij hebben niet alléén "gewoon" glas maar ook o.a.

Vele jaren ervaring met glas

De Glaswacht heeft al jaren ervaring en zijn gespecialiseerd in glas en glasschades. Wij kijken altijd naar de wensen van de klant en passen ons daar op aan. Door ervaren en zeer professioneel personeel garanderen wij vakwerk op het gebied van glas en glasschades. Uiteraard staan service en kwaliteit hoog in het vaandel bij ons.

Waarom glas uit Almere?

Voordelen van zaken doen met De Glaswacht zijn o.a.:
  • Glasschade dezelfde dag nog herstellen
  • Dubbelglas direct leverbaar
  • Eigen glasslijperij
  • Zelf afhalen in Amersfoort
  • Gedegen advies
  • Levering aan zowel bedrijven als particulieren
  • Korte levertijden (zodat u uw werkzaamheden niet hoeft stil te leggen omdat uw ruit nog niet aanwezig is)

Online bestellen

Via ons online bestelformulier kunt u heel makkelijk uw bestelling doorgeven. Ons telefoonnummer voor de regio Almere is: 033 - 4618696 06 - 5518 5214

Handige informatie

In Almere wordt jaarlijks zo'n 42 kilo verpakkingsglas per huishouden opgehaald. Al het (verpakkings)glas dat u in de containers deponeert wordt keurig gescheiden opgevangen. Dit wordt weer hergebruikt voor bijvoorbeeld flessen. U kunt glas, ruiten, spiegels, etc. inleveren bij de recyclingperrons in Almere Haven, -Buiten of -Poort, deze zijn geopend van maandag t/m zaterdag, van 09:00 tot 17:00 uur.
Meer informatie? Vraag een vrijblijvende offerte aan