Glas in Amersfoort

De Glaswacht is gespecialiseerd in alles op het gebied van glas en zijn dé leverancier voor Amersfoort en omstreken. Voor bijvoorbeeld kapotte ruiten, stormschade, tijdelijke vervangingen en betere isolatie, overal hebben wij een glas-oplossing voor! Hierdoor hoeft u nooit meer het internet af te zoeken naar glas in Amersfoort.

Snel ter plaatse in Amersfoort

In Amersfoort staan er 7 glasschadeherstel auto's klaar. Dit houdt in dat er altijd wel één bij u in de buurt is die snel ter plaatse is en vakkundig een nieuwe ruit kan plaatsen, schade kan herstellen of een noodvoorziening kan treffen. En door onze echte 24-uurs / 365 dagen per jaar service maakt het ook niet uit wanneer u belt!

Specialisaties van De Glaswacht

Wij hebben niet alléén "gewoon" glas maar ook o.a.

Waarom glas uit Amersfoort?

Voordelen van zaken doen met De Glaswacht zijn o.a.:
  • Glasschade dezelfde dag nog herstellen
  • Dubbelglas direct leverbaar
  • Eigen glasslijperij
  • Zelf afhalen in Amersfoort
  • Gedegen advies
  • Levering aan zowel bedrijven als particulieren
  • Korte levertijden (zodat u uw werkzaamheden niet hoeft stil te leggen omdat uw ruit nog niet aanwezig is)

Vele jaren ervaring met glas

De Glaswacht heeft al jaren ervaring en zijn gespecialiseerd in glas en glasschades. Wij kijken altijd naar de wensen van de klant en passen ons daar op aan. Door ervaren en zeer professioneel personeel garanderen wij vakwerk op het gebied van glas en glasschades. Uiteraard staan service en kwaliteit hoog in het vaandel bij ons.

Online bestellen

Via ons online bestelformulier kunt u heel makkelijk uw bestelling doorgeven. Ons telefoonnummer voor de regio Amersfoort is: 033 - 4618696 06 - 5518 5214
Meer informatie? Vraag een vrijblijvende offerte aan