Glas in Bussum

Vroeg of laat heeft iedereen wel een keer een nieuwe ruit nodig. Wij zijn de glasspecialist voor heel Bussum en de regio Midden-Nederland. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor alles op het gebied van glas of glasschades verhelpen.

Snel ter plaatse in Bussum

In Bussum staan er 7 glasschadeherstel auto's klaar. Dit houdt in dat er altijd wel één bij u in de buurt is die snel ter plaatse is en vakkundig een nieuwe ruit kan plaatsen, schade kan herstellen of een noodvoorziening kan treffen. En door onze echte 24 uur per dag, 365 dagen per jaar service maakt het ook niet uit wanneer u belt!

Specialisaties van De Glaswacht

Wij hebben niet alléén "gewoon" glas maar ook o.a.

Vele jaren ervaring met glas

De Glaswacht heeft al jaren ervaring en zijn gespecialiseerd in glas en glasschades. Wij kijken altijd naar de wensen van de klant en passen ons daar op aan. Door ervaren en zeer professioneel personeel garanderen wij vakwerk op het gebied van glas en glasschades. Uiteraard staan service en kwaliteit hoog in het vaandel bij ons.

Waarom glas uit Bussum?

Voordelen van zaken doen met De Glaswacht zijn o.a.:
  • Glasschade dezelfde dag nog herstellen
  • Dubbelglas direct leverbaar
  • Eigen glasslijperij
  • Zelf afhalen in Amersfoort
  • Gedegen advies
  • Levering aan zowel bedrijven als particulieren
  • Korte levertijden (zodat u uw werkzaamheden niet hoeft stil te leggen omdat uw ruit nog niet aanwezig is)

Online bestellen

Via ons online bestelformulier kunt u heel makkelijk uw bestelling doorgeven. Ons telefoonnummer voor de regio Bussum is: 033 - 4618696 06 - 5518 5214

Ter info

De inzameling van glas wordt in de gemeente Bussum verzorgd door de Gewestelijke Afvalstoffen Dienst (GAD). Voor nadere informatie over de inzameling van glas kunt u terecht op de site van de GAD. In de gehele gemeente Bussum zijn op diverse plaatsen glasbakken opgesteld waarin u glas kunt deponeren.
Meer informatie? Vraag een vrijblijvende offerte aan