Glas in Hilversum

U heeft glas nodig en u woont in Hilversum? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als leverancier voor Hilversum en omstreken kunnen wij u helpen aan alles op het gebied van glas en met zeer snelle levertijden!

Snel ter plaatse in Hilversum

Gevestigd in Bussum, kunnen we snel ter plaatse zijn in Hilversum. Maar liefst 7 glasschadeherstel auto's staan klaar. Dit houdt in dat er altijd wel één bij u in de buurt is die snel ter plaatse is en vakkundig een nieuwe ruit kan plaatsen, schade kan herstellen of een noodvoorziening kan treffen. En door onze echte 24-uurs / 365 dagen per jaar service maakt het ook niet uit wanneer u belt!

Specialisaties van De Glaswacht

Wij hebben niet alléén "gewoon" glas maar ook o.a.

Vele jaren ervaring met glas

De Glaswacht heeft al jaren ervaring en zijn gespecialiseerd in glas en glasschades. Wij kijken altijd naar de wensen van de klant en passen ons daar op aan. Door ervaren en zeer professioneel personeel garanderen wij vakwerk op het gebied van glas en glasschades. Uiteraard staan service en kwaliteit hoog in het vaandel bij ons.

Waarom glas uit Hilversum?

Voordelen van zaken doen met De Glaswacht zijn o.a.:
  • Glasschade dezelfde dag nog herstellen
  • Dubbelglas direct leverbaar
  • Eigen glasslijperij
  • Zelf afhalen in Amersfoort
  • Gedegen advies
  • Levering aan zowel bedrijven als particulieren
  • Korte levertijden (zodat u uw werkzaamheden niet hoeft stil te leggen omdat uw ruit nog niet aanwezig is)

Online bestellen

Via ons online bestelformulier kunt u heel makkelijk uw bestelling doorgeven. Ons telefoonnummer voor de regio Hilversum is: 033 - 4618696 06 - 5518 5214

Wist u dat

Met de actie "Glas voor Glas" onderstrepen de gemeente Hilversum, Stichting Duurzaam Verpakkingsglas en de GAD het belang van glasinzameling, het hergebruik en de bijdrage die burgers daar zelf aan kunnen leveren. Maar liefst 74% van het in de regio belandde in 2007 in de glasbak (7 miljoen kilo). Uiteraard moet dat nog meer worden. Het gescheiden ingezamelde glas(werk) is een waardevolle grondstof voor de productie van bijvoorbeeld een nieuwe ruit. Bovendien is het goed voor het milieu en uw portemonnee. Laten andere gemeenten een voorbeeld nemen aan Hilversum.
Meer informatie? Vraag een vrijblijvende offerte aan