Glas in Leusden

Het overkomt ons allemaal wel eens; bal door uw ruit, raam stuk tijdens het klussen of de storm die het glas in één van uw ramen kapot maakt. Wij, glasspecialisten voor Utrecht en omgeving, helpen u dan graag met het direct vervangen van uw glas.

Waarom glas uit Leusden?

Voordelen van zaken doen met De Glaswacht zijn o.a.:
  • Glasschade dezelfde dag nog herstellen
  • Dubbelglas direct leverbaar
  • Eigen glasslijperij
  • Zelf afhalen in Amersfoort
  • Gedegen advies
  • Levering aan zowel bedrijven als particulieren
  • Korte levertijden (zodat u uw werkzaamheden niet hoeft stil te leggen omdat uw ruit nog niet aanwezig is)

Snel ter plaatse in Leusden

Gevestigd in Amersfoort, kunnen we snel ter plaatse zijn in Leusden. Maar liefst 7 glasschadeherstel auto's staan klaar. Dit houdt in dat er altijd wel één bij u in de buurt is die snel ter plaatse is en vakkundig een nieuwe ruit kan plaatsen, schade kan herstellen of een noodvoorziening kan treffen. En door onze echte 24 uur per dag, 365 dagen per jaar service maakt het ook niet uit wanneer u belt!

Vele jaren ervaring met glas

De Glaswacht heeft al jaren ervaring en zijn gespecialiseerd in glas en glasschades. Wij kijken altijd naar de wensen van de klant en passen ons daar op aan. Door ervaren en zeer professioneel personeel garanderen wij vakwerk op het gebied van glas en glasschades. Uiteraard staan service en kwaliteit hoog in het vaandel bij ons.

Specialisaties van De Glaswacht

Wij hebben niet alléén "gewoon" glas maar ook o.a.

Online bestellen

Via ons online bestelformulier kunt u heel makkelijk uw bestelling doorgeven. Ons telefoonnummer voor de regio Leusden is: 033 - 4618696 06 - 5518 5214

Ter informatie

Er zijn in Nederland ruim 250 inzamelpunten (ook in Leusden) waar afgedankt vlakglas kan worden ingeleverd. Het inleveren werkt eenvoudig. De klant meldt zich bij het inzamelpunt en wordt vervolgens geïnformeerd over de stortprocedure. Veiligheid is daarbij een belangrijk aandachtspunt. Na het inzamelen zal het verwerkt worden, de verdere verwerking van het glasafval is in handen van een viertal professioneel recyclebedrijven.
Meer informatie? Vraag een vrijblijvende offerte aan