Glas in Nieuwegein

Wij, van de glaswacht, zijn uw perfecte partner op alle gebieden van glas en glasservice. Ons werkgebied is Nieuwegein en omgeving. Niet alleen particulieren kunnen bij ons terecht maar ook bedrijven kunnen bij ons glas in alle maten bestellen.

Vele jaren ervaring met glas

De Glaswacht heeft al jaren ervaring en zijn gespecialiseerd in glas en glasschades. Wij kijken altijd naar de wensen van de klant en passen ons daar op aan. Door ervaren en zeer professioneel personeel garanderen wij vakwerk op het gebied van glas en glasschades. Uiteraard staan service en kwaliteit hoog in het vaandel bij ons.

Snel ter plaatse in Nieuwegein

Gevestigd in Amersfoort, kunnen we snel ter plaatse zijn in Nieuwegein. Maar liefst 7 glasschadeherstel auto's staan klaar. Dit houdt in dat er altijd wel één bij u in de buurt is die snel ter plaatse is en vakkundig een nieuwe ruit kan plaatsen, schade kan herstellen of een noodvoorziening kan treffen. En door onze echte 24 uur per dag, 365 dagen per jaar service maakt het ook niet uit wanneer u belt!

Specialisaties van De Glaswacht

Wij hebben niet alléén "gewoon" glas maar ook o.a.

Waarom glas uit Nieuwegein?

Voordelen van zaken doen met De Glaswacht zijn o.a.:
  • Glasschade dezelfde dag nog herstellen
  • Dubbelglas direct leverbaar
  • Eigen glasslijperij
  • Zelf afhalen in Amersfoort
  • Gedegen advies
  • Levering aan zowel bedrijven als particulieren
  • Korte levertijden (zodat u uw werkzaamheden niet hoeft stil te leggen omdat uw ruit nog niet aanwezig is)

Online bestellen

Via ons online bestelformulier kunt u heel makkelijk uw bestelling doorgeven. Ons telefoonnummer voor de regio Nieuwegein is: 033 - 4618696 06 - 5518 5214

Nieuwegein helpt het milieu

Glasrecycling bespaart niet alleen grondstoffen, maar ook veel kostbare energie. Door de inzet van 50% glasscherven wordt de helft van de oorspronkelijk benodigde hoeveelheid zand, kalk en soda uitgespaard. En door glasscherven te gebruiken in het productieproces, kan er bij veel lagere temperaturen (nieuw)glas worden gemaakt. Iedere 10% scherven die aan de grondstoffen wordt toegevoegd, levert een energiebesparing op van 2,5%. In nieuw-glas wordt gemiddeld 50% oud-glas (scherven) verwerkt. Dit levert dus een energiebesparing op van 12,5%!
Meer informatie? Vraag een vrijblijvende offerte aan