Glas in Nijkerk

Als glasspecialist voor Nijkerk en de regio Midden-Nederland, zijn wij de perfecte leverancier voor alles op het gebied van glas! Of het nou gaat om een wc-raampje of complete serre ruiten: wij helpen u graag.

Snel ter plaatse in Nijkerk

Gevestigd in Amersfoort, kunnen we snel ter plaatse zijn in Nijkerk. Maar liefst 7 glasschadeherstel auto's staan klaar. Dit houdt in dat er altijd wel één bij u in de buurt is die snel ter plaatse is en vakkundig een nieuwe ruit kan plaatsen, schade kan herstellen of een noodvoorziening kan treffen. En door onze echte 24 uur per dag, 365 dagen per jaar service maakt het ook niet uit wanneer u belt!

Specialisaties van De Glaswacht

Wij hebben niet alléén "gewoon" glas maar ook o.a.

Vele jaren ervaring met glas

De Glaswacht heeft al jaren ervaring en zijn gespecialiseerd in glas en glasschades. Wij kijken altijd naar de wensen van de klant en passen ons daar op aan. Door ervaren en zeer professioneel personeel garanderen wij vakwerk op het gebied van glas en glasschades. Uiteraard staan service en kwaliteit hoog in het vaandel bij ons.

Waarom glas uit Nijkerk?

Voordelen van zaken doen met De Glaswacht zijn o.a.:
  • Glasschade dezelfde dag nog herstellen
  • Dubbelglas direct leverbaar
  • Eigen glasslijperij
  • Zelf afhalen in Amersfoort
  • Gedegen advies
  • Levering aan zowel bedrijven als particulieren
  • Korte levertijden (zodat u uw werkzaamheden niet hoeft stil te leggen omdat uw ruit nog niet aanwezig is)

Online bestellen

Via ons online bestelformulier kunt u heel makkelijk uw bestelling doorgeven. Ons telefoonnummer voor de regio Nijkerk is: 033 - 4618696 06 - 5518 5214

Informatie gemeente Nijkerk:

Alle glas kan gratis ingeleverd worden bij de Milieustraat aan de Tabaksplanter 101, Nijkerk. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 7.30 - 12.30 uur en van 13.00 - 16.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 13.00 uur. Ook kunt het eventueel laten ophalen.
Meer informatie? Vraag een vrijblijvende offerte aan