Glas in Veenendaal

Glas is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Het zorgt vaak voor een mooier design, energiebesparing en minder onderhoud. Helaas is het ook kwetsbaar er sneuvelt wel eens een raam: dan komen wij, de glasspecialisten voor Veenendaal en omgeving, u graag helpen met het vervangen van uw glas.

Snel ter plaatse in Veenendaal

Gevestigd in Amersfoort, kunnen we snel ter plaatse zijn in Veenendaal. Maar liefst 7 glasschadeherstel auto's staan klaar. Dit houdt in dat er altijd wel één bij u in de buurt is die snel ter plaatse is en vakkundig een nieuwe ruit kan plaatsen, schade kan herstellen of een noodvoorziening kan treffen. En door onze echte 24 uur per dag, 365 dagen per jaar service maakt het ook niet uit wanneer u belt!

Specialisaties van De Glaswacht

Wij hebben niet alléén "gewoon" glas maar ook o.a.

Vele jaren ervaring met glas

De Glaswacht heeft al jaren ervaring en zijn gespecialiseerd in glas en glasschades. Wij kijken altijd naar de wensen van de klant en passen ons daar op aan. Door ervaren en zeer professioneel personeel garanderen wij vakwerk op het gebied van glas en glasschades. Uiteraard staan service en kwaliteit hoog in het vaandel bij ons.

Waarom glas uit Veenendaal?

Voordelen van zaken doen met De Glaswacht zijn o.a.:
  • Glasschade dezelfde dag nog herstellen
  • Dubbelglas direct leverbaar
  • Eigen glasslijperij
  • Zelf afhalen in Amersfoort
  • Gedegen advies
  • Levering aan zowel bedrijven als particulieren
  • Korte levertijden (zodat u uw werkzaamheden niet hoeft stil te leggen omdat uw ruit nog niet aanwezig is)

Online bestellen

Via ons online bestelformulier kunt u heel makkelijk uw bestelling doorgeven. Ons telefoonnummer voor de regio Veenendaal is: 033 - 4618696 06 - 5518 5214

Handig om te weten

Bij het afvalbrengstation aan de Nijverheidslaan 2 te Veenendaal kunt u terecht voor afval zoals o.a. glas en vensterglas. Openingstijden zijn: maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 12:00 uur en 13:00 tot 16:00 uur. Op zaterdag van 08:30 tot 12:30 uur. Inwoners van Veenendaal kunnen gratis een afvalaanhanger lenen bij de Afvalcombinatie (vraag naar de voorwaarden).
Meer informatie? Vraag een vrijblijvende offerte aan