Glas in Zeist

Glas is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Het zorgt vaak voor een mooier design, energiebesparing en minder onderhoud. Helaas is het ook kwetsbaar er sneuvelt wel eens een raam: dan komen wij, de glasspecialisten voor Veenendaal en omgeving, u graag helpen met het vervangen van uw glas.

Vele jaren ervaring met glas

De Glaswacht heeft al jaren ervaring en zijn gespecialiseerd in glas en glasschades. Wij kijken altijd naar de wensen van de klant en passen ons daar op aan. Door ervaren en zeer professioneel personeel garanderen wij vakwerk op het gebied van glas en glasschades. Uiteraard staan service en kwaliteit hoog in het vaandel bij ons.

Specialisaties van De Glaswacht

Wij hebben niet alléén "gewoon" glas maar ook o.a.

Waarom glas uit Zeist?

Voordelen van zaken doen met De Glaswacht zijn o.a.:
  • Glasschade dezelfde dag nog herstellen
  • Dubbelglas direct leverbaar
  • Eigen glasslijperij
  • Zelf afhalen in Amersfoort
  • Gedegen advies
  • Levering aan zowel bedrijven als particulieren
  • Korte levertijden (zodat u uw werkzaamheden niet hoeft stil te leggen omdat uw ruit nog niet aanwezig is)

Snel ter plaatse in Zeist

Gevestigd in Amersfoort, kunnen we snel ter plaatse zijn in Zeist. Maar liefst 7 glasschadeherstel auto's staan klaar. Dit houdt in dat er altijd wel één bij u in de buurt is die snel ter plaatse is en vakkundig een nieuwe ruit kan plaatsen, schade kan herstellen of een noodvoorziening kan treffen. En door onze echte 24 uur per dag, 365 dagen per jaar service maakt het ook niet uit wanneer u belt!

Online bestellen

Via ons online bestelformulier kunt u heel makkelijk uw bestelling doorgeven. Ons telefoonnummer voor de regio Zeist is: 033 - 4618696 06 - 5518 5214

Handig om te weten

Er wordt in Zeist zo'n 27kg glas per inwoner per jaar ingezameld. Doordat het een natuurproduct is kun je het eindeloos hergebruiken zonder verlies van kwaliteit. De gescheiden inzameling van glas in Zeist is inmiddels redelijk goed ingeburgerd. Lege flessen en potjes in de glasbak en ruiten en spiegels kunt u brengen naar het afvalbrengstation / depot.
Meer informatie? Vraag een vrijblijvende offerte aan