Glas vervangen in Barneveld, Hilversum en Veenendaal

Wij staan voor u klaar. Wanneer u één van de topbedrijven wilt inschakelen om u te helpen met het vervangen van glas in Hilversum, Veenendaal of Barneveld dan kunt u de hulp van De Glaswacht inschakelen. U kunt onze hulp inschakelen als u te maken heeft met kapotte ramen of andere glas gerelateerde zaken. Wij zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar. Wanneer u direct de hulp van De Glaswacht in wilt schakelen kunt u het best bellen met 06 5518 5214. De Glaswacht staat voor u klaar!

De Glaswacht kan voor u glas vervangen in Veenendaal, Hilversum en Barneveld

Glasbedrijf De Glaswacht heeft de beschikking over een uiterst moderne glasfabriek die er voor zorgt dat wij u uitstekend kunnen helpen. Het vervangen van glas in Veenendaal, Hilversum of Barneveld doen wij snel en professioneel! Bedrijven en organisaties worden door ons regelmatig aangeleverd. De Glaswacht maakt gebruik van 7 speciale schadeherstel auto’s die in heel Midden-Nederland actief zijn. Wij zijn hierdoor in staat om op korte termijn bij u op locatie zijn in het geval van schade. Wanneer u het voor 12 uur heeft gemeld, dan zorgen wij dat uw ruit nog dezelfde dag vervangen wordt.

Bij De Glaswacht bent u zeker van:

  • Direct leverbaar dubbelglas
  • Een eigen glasslijperij
  • Leveren aan bedrijven
  • 24-uursservice voor glasschade herstel
  • Een snelle levertijd

Schakel gerust onze hulp in

Neem contact op met Glasbedrijf De Glaswacht als u onze hulp nodig heeft op het gebied van glas. De 24-uurs service is per telefoon te bereiken op de nummers 033 461 8696 of 06 5518 5214. Wilt u meer weten over onze levering aan bedrijven dan kunt u bij ons een offerte aanvragen. Het is ook mogelijk per e-mail contact met ons op te nemen.
Meer informatie? Vraag een vrijblijvende offerte aan