Een glasreparatie laten uitvoeren in Barneveld, Hilversum, Veenendaal of Baarn.

Altijd zeker van uitstekende kwaliteit. Schakel een topbedrijf in als het gaat om glasreparatie wanneer u hulp nodig heeft met het repareren van uw glas in Hilversum, Veenendaal of Barneveld. De Glaswacht staat klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het is mogelijk om onze hulp in te schakelen wanneer u te maken heeft met kapotte ramen of andere glas gerelateerde zaken. U kunt ons 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereiken. Schakel direct de hulp in van De Glaswacht. Zo kunt u het best bellen met 06 5518 5214. De Glaswacht staat voor u klaar!

De Glaswacht staat voor u klaar om glasreparatie uit te voeren in Hilversum, Veenendaal, Baarn en Barneveld

Glasbedrijf De Glaswacht beschikt over een uiterst moderne glasfabriek die het voor ons mogelijk maakt om u uitstekend te helpen. Wij verzorgen glasreparatie in Veenendaal, Hilversum of Barneveld snel en professioneel! Wij leveren regelmatig aan bedrijven en organisaties. De Glaswacht heeft 7 speciale schadeherstel auto’s in dienst die in heel Midden-Nederland actief zijn. Wanneer u behoefte heeft aan glasreparatie kunnen wij daarvoor in korte tijd bij u aanwezig zijn. Heeft u voor 12 uur contact met ons opgenomen, dan zorgen wij dat uw ruit nog dezelfde dag vervangen wordt.

Bij De Glaswacht bent u zeker van:

  • Direct leverbaar dubbelglas
  • Een eigen glasslijperij
  • Leveren aan bedrijven
  • 24-uursservice voor glasschade herstel
  • Een snelle levertijd

U bent altijd welkom om onze hulp in te schakelen

Glasbedrijf De Glaswacht kunt u altijd bereiken wanneer u onze hulp nodig heeft op het gebied van glas. Onze 24-uurs service is per telefoon te bereiken op de nummers 033 461 8696 of 06 5518 5214. Wilt u meer weten over onze levering aan bedrijven dan kunt u bij ons een offerte aanvragen. Het is ook mogelijk per e-mail contact met ons op te nemen.
Meer informatie? Vraag een vrijblijvende offerte aan