Glaszetten in Amersfoort, Barneveld, Hilversum en Veenendaal

Jarenlange ervaring. Wanneer u een bedrijf wilt inschakelen voor het glaszetten bent u bij De Glaswacht aan het juiste adres. Als topbedrijf zijn wij in staat om u te helpen met glaszetten in Hilversum, Veenendaal, Amersfoort en Barneveld. Het is mogelijk om onze hulp in te schakelen wanneer u te maken heeft met kapotte ramen of andere glas gerelateerde zaken. U kunt ons 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereiken. Schakel direct de hulp in van De Glaswacht. Zo kunt u het best bellen met 06 5518 5214. De Glaswacht staat voor u klaar!

Uitstekend glaszetten in Amersfoort, Hilversum, Veenendaal en Barneveld dankzij jarenlange ervaring

Glasbedrijf De Glaswacht beschikt over een uiterst moderne glasfabriek die het voor ons mogelijk maakt om u uitstekend te helpen. Wij kunnen snel en professioneel helpen met glaszetten in Veenendaal, Amersfoort, Hilversum of Barneveld! Het is voor ons geen probleem om aan bedrijven en organisaties te leveren. De Glaswacht beschikt over 7 speciale schadeherstel auto’s in dienst die in heel Midden-Nederland actief zijn. Heeft u glasreparatie nodig dan kunnen wij in korte tijd bij u aanwezig zijn. Wanneer u voor 12 uur contact met ons heeft opgenomen, dan wordt uw ruit nog dezelfde dag vervangen.

Bij De Glaswacht bent u zeker van:

  • Direct leverbaar dubbelglas
  • Een eigen glasslijperij
  • Leveren aan bedrijven
  • 24-uursservice voor glasschade herstel
  • Een snelle levertijd

U bent altijd welkom om onze hulp in te schakelen

Glasbedrijf De Glaswacht staat voor u klaar om u te helpen met alle glas gerelateerde zaken. U kunt onze 24-uurs service per telefoon bereiken op de nummers 033 461 8696 of 06 5518 5214. Wilt u meer weten over onze levering aan bedrijven dan kunt u bij ons een offerte aanvragen. Het is ook mogelijk per e-mail contact met ons op te nemen.
Meer informatie? Vraag een vrijblijvende offerte aan